Tankar om live'

Fram och tillbaka, hit och dit, slit och släng. Mest frammåt, och mest slit. Fast ibland många steg tillbaka, och okontrollerbara släng. En sak är säker, jag känner att jag lever och hur skört i alla fall mitt liv är. Släpper jag nu och bara låter allting vara, kommer jag att slängas hela vägen tillbaka. Tillbaka dit. Hit från dit. Jag vet det, och det är därför jag kan förhindra det. Jag beskriver det hela som ganska eländigt, men jag vill egentligen inte förändra så mycket i mitt liv nu. Jag vill bara låta de goda sakerna som faktiskt finns, ta större plats. Då kommer det finnas mindre plats för de mindre bra tingen som fortfarande cirkulerar i sin vanliga ordning. Ibland ändrar de form och attityd, men de finns där. Alltid just nu, och förmodligen för alltid på något sätt. Jag pratar förstårs om mitt liv nu, min ätstörning, allt annat skit och smuts som finns i allas liv på något sätt, och kampen där mellan. Som sagt så vill jag inte ändra på speciellt mycket i mitt liv. Jag vill fortsätta känna att jag lever, men inte för att jag gör så mitt hjärta slår farligt långsamt, tappar hår, färg i ansiktet, slutar äta och beter mig destruktivt. Jag vill inte känna att jag lever för att jag håller på att dö, utan för att jag just precis är så pass levande som bara jag kan vara. 
 

Jag har nåra saker som tynger ner mitt liv just nu. Jag spottar ut dom här på samma sätt som jag bäddar upp mina fina grejer som händer i bland. Utan inbördes ordning. Fetmarkerat vad som tynger tungt.
  1. Matte C. Det är svårt, men inte för svårt. MEN JAG GÖR JU INGET. Skjuter på det i ca 2-3 veckor för att sedan kaskad-spy på veckoplaneringen, för att SEDAN göra det jag ska. Har förvövrigt missat 6/8 prov.................................................................... PLEASE NATIONELLA PROVET, VAR LÄTT. 
  2. Jag har ont i munnen/svalget(?????), och ont i huvudet
  3. Varit på grund av punkt nummer 2. varit borta från träningen sedan söndags
  4. Är ledsen och rastlös pga punkt 3, mycket pga att jag saknar folket på gymmet också
  5. Är stressad över hösten. VAD SKA HÄNDA, NÄR SKA DET HÄNDA, KOMMER DET VARA TILLRÄCKLIGT???????????? 
  6. Idealknarket som jag aldrig får nog av fast samtidigt rent åsiktsmässigt dagligen använder som tops i örat, toapapper, rengöring av offentliga toaletter, bajsblöjor, blodiga tamponger, osvosv.
  7. Mitt blodsocker är dåligt
Saker som jag ständigt tänker på som är skoj finns ju också. Så klart. Till och med i den ätstörda bitterfittans liv finns det små, små ljusglimtar (även om dessa oftast kommer i form av flimmer för ögonen när jag slagit i tån exempelvis.) Utan inbördes ordning. Fetmarkerat vad som tynger tungt.
 
  1. Det ska ju faktiskt bli kul och spännande med hösten, och det finns finns hyffsat goda förutsättningar.
  2. Jag har beställt en fin balklänning för ett helt och hållet överkomligt pris
  3. Jag ska bjuda mamma och styvfar på middag i morgon!!
  4. Har jobbat matte denna morgon, och det flyter på BRA. Riktigt bra. 
  5. Köpte en jättefin apelsin som hade ett supergrönt löv kvar. Har legat i fruktkorgen och varit grön nu i typ 3 dagar. Är fruktansvärt svag för färsk frukt, grönsaker och växter. 
  6. Lokas nya smaker som är helt insane finns på stora flaskor!!! Sitter just nu och smuttar på Strawberry IceCream smaken. 
  7. Jag är väldigt kär i min pojkvän som också är kär i mig.
  8. Jag blir överröst med kärlek och kärleksfulla handlingar och ord dagligen, vilket bringar otroligt mycket livsglädje och uppenbar fortsatt livstörst (vilken inte funnits på väldigt länge). 
  9. JAG SKRIVER HÄR IGEN, som jag älskar och tycker är så kul. 

RSS 2.0