Hemmaträning

Någon som kan ge mig tips för hemmaträning?? Gärna utan vikter, utan bara med hjälp av eventuellt möbler eller bara kroppen. Har nåra skitbra videor jag kör järnet till ibland, men jag har kört dom länge nu, så de börjar bli uttjatat. Det bästa med att träna hemma är ändå att man kan träna med så lite kläder (mindre tvätt, hehe).

Ge mig nu aaaalla tips ni har! Allt från övningar till hela program välkomnas vaaarmt

Amen!

Sjuka smultronstunder, ormar och mascara

Arg? Jovars. Hela mitt inlägg försvann precis. Hade skrivit svinlångt till er ju. 

Kolla! Första smultrona för i år, i alla fall för mig! Gick runt omkring myrgården igårkväll. Längs vägen såg jag dessa. Det var ett rätt sjukt moment faktiskt. Solen strålade jätte"hårt" på just de där två smultrona. Runt omkring var det skugga. Skulle inte förvåna mig om den där ormen från bibeln skulle kommit slingrandes medan stunden ändå höll på att fucka hela situationen. På tala om den där ormen från bibeln. Jag såg en målning som skulle föreställa den bland annat för inte så länge sedan. Ormen hade dock på bilden ett människoansikte, ben och små armar. Den där bilden har satt sig på min näthinna stenhårt. Jag ser den framför mig typ hela tiden, i typ 2 veckor. Detta börjar bli läskigt som tusan. ORMJÄVEL! Sjukt goda var smultron i alla fall, helt perfekta, precis som om dom hade väntat på mig. Antar att det är det som är grejen med förbjuden frukt. 

Tjaaa, och sen det där lilla kittet där nere. Skulle bara säga att det där är en bra mascarara rå va. 320 riksdaler går den på, vilket är ett litet överpris. Just nu fanns det dock ett litet paket man kunde köpa för samma pris som mascaran, 320, innehållande en kajal/ögonpenna/whatever som jag ändå hade tänkt köpa. Halleluhja! Paketet innehöll även ett läppstift som vilket emo som helst skulle gilla. Aja, mascaran. Den är i alla fall väldigt bra. Resultatet blir ganska likt många andra mascaror, men denna håller genom förmiddagarnas somniga föreläsningar, lunch-stressen, eftermiddags-bråken, och kvällens svettiga pass. No refill is needed. Baparamericano. 

Btw, jag vet att jag lovade att göra en liten recension på mandelsmöret. Men jag kan ju inte ladda upp bilder från mobilen, så jag ska försöka lösa det snarast. Tänkte även börja ta lite mer kort med min fina systemkamera. Blir ju en aning snyggare om man säger, heh. 
 

Schyssta brön

Här har ni massor käk som jag styrt med de senaste dagarna. Första bilden är till en början från McDonalds, sallad och grillad kyckling. Jag kompletterade med skinka, sparris, broccoli som inte syns, hehe. Sen vare någon random frukost. Och sedan ett lyckat bröd för en gångs skull!! Det blev seriöst så sjukt bra. Gjorde om receptet lite och använde goji istället för russin, Graham istället för vete, och valnötsolja istället för rapsolja. Ångrar lite att jag inte tog vetemjöl, för det hade blivit fluffigare, i know that. Men jg har utvecklat en fjantig fobi/misstycke till vetemjöl. Visst, man behöver inte ösa. Men om jag har 2-3 dl i hela limpan är de inte så farligt om det nu blir godare av det. Next time: våga värdesätta smak framför 100%nyttighet. Annars är de klart man kan testa att variera mjölksorter och andra ingredienser bara på kul. På fjärde bilden ser ni kikärtsbiffar jag gjorde idag faktist! Ser sjukt äckligt ut, men dom vart inte alls dumma!! Färska kryddor ger en helt annan upplevelse i maträtter. Jag använde av färsk persilja i dessa. Fula men goa rå ba. Och sen sista bilden är ba på kvällmålet va. A va.

Köpte renée voltaires mandelsmör i helgen. En liten recension på den imorgon kanske skulle vara passande ja.

P.s låtsas inte om som att jag är förbannad för att Sverige förlora igår

 

 


Laddning och förberedelser

Avnjuter världens bästa dryck. Jävligt fin årgång på denna!! Läser även en mycket go bok fylld av intr bara fantastiska recept utan också korta små texter av många personer jag beundrar. Jag gillar mest texten av CarlJan Granqvist. Ska senare till sjukhuset för att ta ett Hba1c test. Ska bli intressant att se var det landar denna gång.

Senare tänker jag köpa lunch, INTE träna idg, kanske ta en promenad, fika med lite kompisar, plannera en Greklandresa, och titta på fotboll. Rolig dag! Hörs sen.

Glöm inte att äta ordentligt!
Amen


Inte så noga

Det kanske verkar som om jag är skitpetig med allt jag stoppar i mig. Vilket jag också är, fast ändå inte. Det viktigaste är att jag får i mig allt jag behöver, men om jag ni råkar få i mig lite annat på köpet, är det inte hela världen. Sanningen är att jag får i mig ganska stora mängder sötningsmedel, konstgjorda ämnen, och glutamat hit och dit. Jag bryr mig inte så mycket om
Sånt faltiskt, helt ärligt. Jag festar gärna runt på cola light dagligen när jag har lust för det, vilket jag typ har varje dag. Så länge man har sin egen balans. Berätta gärna om eran balans! Är svinnyfiken

Checka in skorna som jag beställde! Fan vilka sjuka pjucks asså. Behöver inte någon pojkvän, dessa tillfredsställer mig så det räcker och blir över.Ignorera dock gärna att jag visar upp rumpan i bakgrunden, hahha! Jag är alltid rolig när jag inte försöker. Satan också

Amen!

 


Full frulle

Kvarg, Naturell lättyoghurt med linfrön och psyllium samt lite valnötter. två "aktiv råg" med min nya upptäckt: smör och rökt emilskinka (gooodaste). Sjukt oglamouröst, men inte mindre gott för det. Jag laddade idag med dunderfrukost inför slutklämmen ur det där fuffenet jag har haft för mig ett tag, om ni minns?

Sådär ser hag ut innan jag ska ut och gå. #Ansiktsbehåring

Amen!


Ax, vodka, champagne

Här får ni ett axplock av vad som försigått i mitt liv, förutom att äta.

Jag har bland annat varit med på plusawards fashioshow. Jag blev stylade av 6 stycken helt fantastiskt duktiga stylister. Alla hade verkligen sin grej som de var svinduktiga på. Jag befann mig verkligen i mitt bästa skick utseendemässigt den dagen och kvällen. Jag gick tillsammans med herrn på bilden. Snygg och go ung man. Förnämnt ja!

image description

Kände mig jävligt snygg med allt smink i fejjat måste jag säga. Lovar att jag tog 30 bilder på mig själv för att kunna fatta att det var JAG. Jag ser verkligen, verkligen aldrig ut sådär. Synd fasen.

pussade min spegelbild. Hejhej bloggen!

Jag är jätteosäker på varför jag har min hand där. Antar att jag försöker se lite sårbar ut, eller något. Jag vet vekrligne inte varför.

Posen jag körde längst fram på catwalken innan jag vände.

 

En jätteskön stund i söndags bara. jAJJEEMÄÄÄN

SOFIA FYLLDE 18!!!! Vi möshade som bara 2:4 kan

Vackra Kajsa på Sofias 18-ärsdag.

Gick även till affären i min t-shirt som hade krympt sjukt mycket. Den sitter mycket snyggare nu, haha! Oväntat.

 


RSS 2.0