Fuldag

 
Har en sån fruktansvärd ful-dag idag. Såna kommer lite extra ibland. Sjukt tråkigt, men nu är den i alla fall över. Gick in på blondinbellas blogg, samt googlade bilder på Kim Kardashian för att desperat hitta någon som uppenbart är större än jag. Kändes bra 5 sekunder, tills jag kom på att folk älskar just Kim Kardashian för att hon är så jävla snygg, likaså Blondinbella, även om hon är beundransvärd på betydligt fler punkter. 
 
Så vare med det.
 
Jag höll BodyAttack i eftermiddags! Jag var trött, men det var ändå väldigt, väldigt roligt. Deltagarrekord och 300 ml celius fick mig att vakna till, och prestera det bästa jag kunde för idag. Hade två vilodagar sedan i tisdags som bestod av beeptest, styrketester, OCH Bodyattack. Jag var inte riktigt vad det är, men jag tycker mig prestera bättre när jag inte vilat dagen innan. Kroppen känns förberedd på något vis. Likaså om jag tränar för andra gången på en dag, presterar jag alltid bäst andra träningspasset. Eller om jag värmt upp rejält, typ 40 minuter,  innan ett träningspass, går träningspasset alltid mycket, mycket bättre. 

Citron och kanel muffins fast utan kanel och citron

Ja. Som sagt.
Bytte ut citron mot banan, och kanel mot saffran. Hade inte något av det. 12 muffins blev istället 8 på grund av att en del av degen försvann under tillverkning. Förstår erkligen inte hur? Händer alltid när jag bakar.
Dessa blev inte vackra. Men både goda och nyttiga. Den oslagna kombon gör att jag utan tvekan förlåter deras ofördelaktiga utseende.

Snart lunch ju! = ännu mer mat


Oinbjudet nattbesök


Botox eller fikon?

Flashback från spanien då jag hade tillgång till HUR mycket fikon jag bara ville och orkade, vilket resulterade i någon slags diet baserad på fikon. Fikon fikon fikon fikon fikon. Enda problemet är att jag är allergisk mot fikon, och det räcker med en tugga för att hela min tunga och läppar ska svulla till dubbel storlek. Vissa använder botox. Jag äter fikon. 
 

Ett avslappnat flickebarn

Well. Onsdag, jämförelse med Tisdag är du mycket god mot mig än så länge. Har förtärt en något för stor sallad och cola light på det. Har lämnat in dagens arbete med som alltid prestationsångesten fast förankrad i denna flickekropp. Dock är det ju skönt att lämna in arbeten, no mätther wåatt så att säga. Oavsett om man paketerar en råtta i smaragdguld eller soppar den lille jäveln under mattan är ju självaste råttan ändå ur vägen. Så att säga.
 
Ett avslappnat flickebarn och en råtta. Eller en råtta och ett avslappnat flickebarn.
 

Snackar skit och kramas

Här sitter vi i skolan och snackar skit om människor som inte tar hand om sig. Vi hatar er :-)
Är fortfarande förundrad men samtidigt imponerad av gårdagen, att jag liksom överlevde. Har precis skrivit ett matte C prov, och känner mig som världens spånigaste tjej. Well. Hello onsdag. Ska nu skriva klart nåra arbeten och sedan bege mig hem för att städa. Onsdag <3
 

Att överleva en tisdag

 
SKÅL FÖR DENNA TISDAG!
 
Idag har jag genomgått: skolan (8-16.30!!! lektioner non-stop), Beep-test, styrketest, bodyattack, OCH överlevt. 
Har även 2 celcius i kroppen, får se om jag kommer somna de närmaste 80 dygnen. 
 
Vad som står på kvällens agenda är Historia C plugg. Ska tolka en artefakt, källkritiskt. Lätt va! Sen ska jag även låta Matte C upptå både en och två minuter innan jag tänker attackera sängen. 
 
Känner idag att det blivit för mycket fysiskt i förhållande till matintaget. SKÄRPNING! Så jävla viktigt ju. Ja, jävla. 
 
 

God morgon undersåtar

 
Startar dagen med en wejääl skål yoghurt och solrosfrön. Hann även trycka i mig både tre och fyra nävar nötter och två ägg. Hungrig och stressad. 
 
Bilden längst ovan kan ni se hur smart jag är. Har ju HistoriaC föreläsning nåra timmar nu på morgonen. Man måste vara smart då och tänka massor. Tänka massor. 
 
Äntligen tisdag. Älskhatar tisdag. Tisdag är så dundrande intensiv. Lektion non-stop 8-16.30, med en lunch på 3 nanosekunder. Sista lektionen, idrott & hälsa B, innehåller idag fystester. Ska verkligen bli skitspännande!! 30 minuter där efter följer BODYYYYATTAAAAACK :D. SOooooom jag längtar
 
Hann inte heller fixa håret idag. Försöker spela att det är meningen att mitt hår ska se ut såhär, då märker ingen.

Skärpning Renée!

Fy satan i helsikkes perkkylää va snuskig smak det var på denna då. Nyttig skulle den tydligen vara. Men det är verkligen ingen som skiter i det när den smakar som en äggmarinerad skosula.


3 stora män

Saaaru nåt?
 
Hur det gick på MMA:n? Kan vi inte prata om hur det gick på zumban istället? Zumban gick inte så bra, alls. Men kul som satan är det ju! MMA:n.. Jaaaaa, asså. Asssååååå. Jag vågade inte, ok? Jag bokade mig på zumba och MMA. Zumbade en timme. Dags för MMA. In kliver de tre största männen jag sett på gymmet. Någonsin. Nästa måndag. Då ni! Då ska jag vara mer förberedd (och ha druckit 8-9 celcius innan för att orka??). 
 
IMORGON ÄR DET BODYATTACK! Längtar så jag håller på att vända ögonen ett halvt varv innåt. VÄLKOMNA 17.15 TILL NORDIC CLUB NI SOM VILL UPPLEVA HÖJDEN AV TRÄNINGSGLÄDJE, ENDORFINER OCH BADA I SVETT/EFTERSVETT. :-)

Spyfärdig längtandes efter zumba och MMA

(På väg att spy av utmattning. Fotoögonblick utan dess like!)
 
 
Så.jävla.mycket.plugg. 
Asså. Asså. Asså. Asså?
Ni vet när man är sådär stressad, så man inte ens kan förstå de mest enkla sakerna. 
Läste på en skylt när jag var på stadsarkivet tidigare idag. På skylten stod det "Var god att vänta". Jag tyckte det var så himla konstigt att det bara stod en klunga UTANFÖR rummet där man skulle vara, så jag gick förbi alla :-) Människor asså. Skyltar asså?
 
Har så fruktansvärt mycket skolarbete. Historia C, wazzap? Du är det tyngaste jag mött, jag svär. Jag ska skicka alla mina bröder och kusiner på dig om du fortsätter. Min bror är 3 år. Mina två kusiner är varav en mycket ståtlig dam på 8 år, den andre är en pojke på 16 jordsnurr, snäll som ett lammunge. DOM ska jag skicka på dig. Inte för att göra dig illa, utan för att lära dig att vara snäll. 
 
Ikväll ska jag träna. Värma upp med zumba, för att sedan testa MMA. Huuuuur kul!?! Hoppas det är asjobbigt. Har så mycket inom mig att ta ut ni vet. Sådär som tonårstjejer kan ha. Är ju en mycket typisk sådan som ni säkert märkt. 
 
 

Back on TRACK

 
Amen tjena! 
Vart jag har varit? Jag vet typ inte. Har inte orkat med er i alla fall. 
12 kg + på två månader! Nu. jävlar. Vad som händer i mitt liv? Well:
 
Börjat instruera i Bodyattack på Nordic Club.
Mår bra. 
Mår dåligt, ibland. Precis som alla andra. 
Äter, mycket, hela tiden. Äter mycket hela tiden. Hela tiden.
Njuter
Skrattar
Pluggar 
Kämpar
Motiverar
Tänker
Tillbaka i livet med andra ord
 
Livet är inte bedårande. Men det är rätt kul. 
 

RSS 2.0