Fantastisk eller fanatisk

Den där omeletten jag gör asså. Man blir sjuk i huvudet, så god är den. Fattar ni? Tricket är färska kryddor. Det ääääär så stor skillnad på färska och torkade. Och, jag har MYCKET också. Denna gång fick mr. Persilja ge mina smaklökar en lapdance tillsammans med färsk röd chili, äggvita, en skvätt vatten, och en skvätt d-vitaminberikad mjölk. Till det? Kassler, keso, paprika, sallad, ooooch (trumvirvel) GURKA som säkert ingen av er stött på tidigare.

Amen!


Alternativt pre-workout

Innan träningen. Smockar i mig protein så det nästan sprutar ur öronen. Salladsbaren i alla matbutiker, jag vet inte vad jag skulle göra utan den. FANTASTISK UPPFINNING. I skålen är det standardblandningen, keso+naturell yoghurt. Djävulskt gott.

Jag testade lokas nya Mash up med päron/pitanga(?). Alla säger att den smakade piggelin. Ni ljuger, jag är asbesviken. Smakade precis som vanliga Loka päron. Inte god, inte äcklig.


Fuffens

Ingen jävla coolgate-reklam. Det här är mina tänder, jag är glad, detta är mitt leende, och jag har två finnar på hakan. Precis som alla andra 17-åringar.
Jag har haft vålsamt, vulgärt, äckligt mycket att göra. Det är asroligt, men jag blir trött. Kommer hem sent på kvällen, för att sedan plugga/styra med en grej. Hehe, ni får veta senare förmodligen vad det är för fuffens. Om, jag säger OM detta går, så är det en liten fot in i att uppfylla en av mina absoluta drömmar!

Vad jag har för mig?

Well. Försöker ta hand om mig och kroppen. Min tredje vilodag i rad. MYROR. I. BRALLAN. Men, jag känner också hur jag blivit mycket, mycket starkare i kroppen. Imorgon är jag redo för ett magpass, kompletterat av cxworx och sh'bam! På bilderna nedan kan ni se vad jag har för mig ikväll. Ska vaxa benen. Det är inte så skönt så jag drar ut på det en liten stund. Fan mina ben kan inte se ut såhär. Jag ser ut som en apa. Kvinnlig som vanligt! Btw, kolla bild nr 3. vilken cirkusartist jag är. Kan balansera vaxet på pannan samtidigt som jag slickar mig på hakan. Jag skulle kunna vara cirkusapa! Någon cirkus som vill ha mig? På tal om cirkus, kommer det inte en cirkus till Norrköping snart? Kanske ska gå dit och visa vad jag kan. Älskar hur jag spårar ur allt mer vad jag skriver. Hade bara tänkt skriva högst 3 meningar i detta inlägg. Weeeeell, goodbye.
Amen!

And so the lion fell in love with (halva) the lamb (baparamericano)

image description
Vad ska jag säga? Så sjukt fin klänning att jag blev både kissnödig och kallsvettig vid första ögonkastet. Jag tänker rätt mycket på den här klänningen. Men jag tänker minst lika mycket på det vulgärt fula oranga partiet som befinner sig längst ned på klänningen, som förstör ALLT. ASSÅ DÖ ORANGA PARTIET, DÖÖÖÖ! Klänning, du är så himla fin. Jag var jättenära på att riva bort det där snuskiga längst ned på dig. Krya på dig.
P.S jag försöker komma på en lösning eller komplement till din brist, så vi någon gång kan få leva ett normalt liv tillsammans.
Amen!

Perdonami

För dålig update. Förklarade ju detta i förra inlägget. Men whatever, det är min blogg ju. Jag bestämmer.
image description
Mellanmål mina kära vänner. Porr i mellanmålsform.
  • Aprikoser som förövrigt var mycket spänstiga (tack Hemköp för er fina frukt&grönt avdelning!) Willys, ni suger typ alltid på det.
  • Fryst banan som ni kanske känner igen, någon av er kanske testat banan innan?
  • Skål med melbournas(tror den heter så?) kvarg, den där från lidl ni vet? Gillar inte Arlas kesella, den smakar gammal och sur. Vet att kvarg ska vara lite syrlig, men kesella är sur på fel sätt. Kvargen blandades med naturell lättyoughurt, lite stevia, kokosflingor, valnötskärnor, och nåra pumpakärnor bara för att få in lite variation i själva nötandet (hehe).
Jag vet att jag sa att valnötterna var slut, men jag upptäckte typ 6-7 dl som fanns kvar. Snaaaart blir det andra nötter. Men valnöt, I really love you truly madly deeply. Inget kan ändra på det, men omväxling förnöjer as we speak bland all theese nötande. Baparamericano
image description

Hittade dessa sjuka tomaterna på Hemköp. Jag gillar dig Hemköp, du är bäst tillsammans med Ica efter Citygross. Fast Ica är ju billigare, men Hemköp.. Du känns på något sätt mer kvalitativ. Tillbaka till tomatsnacket. Den stora, skrynkliga tomaten var nice, annorlunda fruktkött som var lite tjockare. Mindre tomatig smak dock. Men, I like you ändå. De små tomaterna som ser ut som rödsvullna bröst var as söta i smaken, dock lite mjuka (omogna?). Jag gillar hårda tomater. Dom andra tomaterna, dvs. de gröna, gula och runda röda smakade som helst vanliga importtomater. Gott, fast inte sådär vulgärt gott ni vet.

Gris

Det här såg ju grisigt ut. Men det var vad jag åt, och det var asgott. Surdegsbröd med smör (den nya upptäckten) och pumpakärnor. Kvarg, naturell yoghurt och psyllium. Lite skinka också rå. I eftermiddag vankas afrodans! Det är en träningsform jag håller kärt sedan länge. Längtar efter att få svettas. Jag är så kvinnlig.


Trädgårsöverraskningar

Skulle odla nya morötter och sallad i trädgårdslandet, och fann dessa fantastiska skapelser! De är från förra året, men ändå var de hur fräscha som helst! Sjukt små, men ASGODA. Hallelujja! Trodde aldrig att jag kunde bli så glad av morötter. Jag slutar aldrig förvånas av mig själv.

Amen!


Mysat

Pw, livet i en låda, gött snack. Fin förmiddag. Nu väntar gräsklipp och montering av trädgårdsmöbler.

Amen!


Ful lunch fast motsatsen

Detta är vad jag tillagade ikväll, allt från grunden. Till och med brödet! (det är nu ni ska säga att jag har schyssta brön) Odlade dock inte räkorna. Oambitiöst! Nu jävlar ska jag äta. Har skalat räkor i typ 1,5 timme. Tror ni jag är suuugen eller?


Livet i en burk (Ful lunch)

Ja! Som rubriken säger, en ful-lunch! Hade crabfish i salladen idag, vilket bara innehåller skit (potatisstärkelse, aromämnen, färgämnen, stabiliseringsämne, fiskrester, ja ni fattar. Ingen krabba i vilket fall). Trotts det, är det gott. Fattar inte det egentligen. Brukar vara schysst mot kroppen och inte stoppa i den såna grejer, men så små mängder har jag svårt att tro att någon skada är skedd. Genom att vara snäll mot min kropp, visar jag hur mycket jag älskar att leva.

Brödet är köpt från restaurang "4 Årstider" som ligger vid SMHI i Norrköping. Ingen aning om vad dessa innehöll, men det var fantastiskt gott! Ett av dom godaste bröden jag ätit. På brödet hade jag (trumvirvel) smööööör! Det var flera månader jag åt smör på mackan, hade glömt att det var gott! Jag har alltid kvarg annars. Enkelheten i sin fullständiga perfektion. Macka och smör liksom. Jag återkommer om vad det var för bröd! Vill verkligen dela med mig av detta.
Vid sidan av salladen ser ni kvarg, svartpeppar, torkad chili och en skvätt citron som ska föreställa någon slags dressing.
Okej, inte så ful lunch egentlgen. Det var gott. Gott i munnen ni vet.

Amen!


W to the ord


Förväntansfull

Väntar utanför gymet som öppnar om 5 minuter. En rejäl strech följt av intervallträning i minst 30 min på crosstrainern, hoppas jag orkar mer! Därefter ett 60 min danspass som 3 av våra dansknstruktörer har snickrat ihop. Kuuuuul det ska bliiii.


Bilar och fotboll

Jag tyckte det blev lite vääääl mycket bilar, fotboll och bajs-prat från denna sköra lilla pojkmun. Så jag tog med honom och plockade lite blommor i hopp om att neutralisera det hela. Mys!


Jordgubbsface

Kroppen säger JAAAA! Huvudet säger "okeeeejdå". Dåååå kör vi dåå!! Löparskorna ska glöda. Men först, standardfrukost i kistan.

 


(Av)Skyr

Att det är raffinerat socker i denna egentligen underbara skapelse. 18 g protein, fantastiskt! Så jag mailade skyrs kundkontakt och frågade varför dom inte hade någon utan, och fick till min glada överraskning till svar att det har denna vecka kommit ut en naturell version, utan raffinerat socker, med 21 g protein! Låter som en superprodukt, men de ska ju smaka gott också. Och DET gör denna med vanilj i alla fall! Har smakat de andra tre smakerna, vilka inte alls föll mig i smaken. Ska bli spännande att testa den naturella smaken, har en känsla av att den bara kommer smaka naturella kvarg typ?

 


Dåligt sovande

Såhår poserar jag när jag sover! Är mest förundrad över hur framträdande min vänster armmuskel lyckades bli. #svinglad. Sover alltid dåligt. Vaknar minst 5 gånger varje natt. Nu gick jag upp, tog ett glas cola light och nåra körsbärstomater och tyckte synd om mig själv. Vet icke vad jag gör för fel! Tycker jag försöker sjukt mycket, och vänder i princip ut och in på mig själv för att uppnå så god hälsa som möjligt. Jag får bara oprovocerad sömnbrist och slitningar och skador. Skitsynd om mig! Natti
P.S jag ska läsa jättehemska artiklar om barnen i Afrika nu, eftersom jag bevisligen efter detta inlägg saknar såväl självinsikt som verklighetsuppfattning.


Kebab fast mer åt maräng men ingen gaffel

image description

Detta är vad mitt föbrila tänkande kunde åstadkomma, med viss hjälp av kylskåpets utbud och mina händer. Och nej, jag åt inte detta med gaffel. Det var totalt omöjligt. Detta äter man typ som kebab. Alla fattar?

Äggvita, vispa tills du får kramp
Valnötsmjöl, mixa valnötter till ett pulver i princip
Sukrin (tror jag det heter) asmycket tog jag. Vägrar säga hur mycket, smaka av själv
Och en liten slev kvarg bara för att jag vet inte varför. Av vana antar jag.

150 grader varmluft
Har ingen aning om hur lång tid det tog. Typ 20-30 minuter. Hellre för länge så de får en snygg bränna. Eftersom de innehåller ägg blir det sjukt snuskig smak om dom inte riktigt klara. Vissa saker kan ju bli asgott, eller till och med godare om de inte är klara. Typ kladdkaka, pepparkaka, osv.


Lunchi

Lunch efter en lugn träning. Här kan ni se grillad kassler och champinjon, keso, babyspenat och halverade gurkor för er som inte stött på den grönsaken tidigare. Jag kände mig lite sliten efter maratonet och endast 6 timmars sömn i natt. Känner mig alltid såååå sjukt hungrig när jag är "tränings-sliten" som jag är lite titt som tätt. Tänker förbrilt på vad jag ska göra iordning

 


Zumba maraton

Var igår på ett sjukt roligt zumba konvent som sponsrades av självfallet Zumba själv, stadium, ica. Det hela hölls av medley och deras 4 sjukt duktiga instruktörer! Även tre fruktansvärt duktiga ich inspirerande instruktörer kom från Stockholm och fick i alla fall mig att förstå att svettas, det gör man från varje jävla punkt på kroppen. Jag var tvungen att byta om efter ca 1,5 timme då svetten gjorde kläderna tunga, härlig känsla att åstadkomma något sånt!

När konventet var slut kom zumbakillarna från Stockholm ned från scenen för att fotas och prata med folket. Och jag, självfallet som vill fota och minnas allt hela jävla tiden ville ta ett kort (fick då en flashback från en darinkonsert jg var på som 11-åring). Då utbrister en av dom "VI LYFTER HENNE". Svisch! Där var jag. Har aldrig känt mig så lätt i hela mitt liv

 


Smoothie

Mellanmål ba! Är egentligen inget stort fan av smoothies. Jag gillar saker man kan tugga på. Vill inte ha dricka som mat. Men denna komponerade jag i hopp om att fatta tycke för dessa rinnande verk.

Vajoji:
En rejäl näve goji
Typ 150 g frysta jordgubbar
Typ 1-4 slevar kvarg, har du ingen egen åsikt eller?
Typ en tesked vaniljpulver, mycket i alla fall!
Oså lite stevia eller acacia om man så önskar.
Mixa. Smaka. Drick.

 


Trix med TRX

06.30 Våldsamt nyfiken vid sidan av de nya TRX(?) banden. Beskådar, försöker uppfatta, svingar runt, landar pladask. En uppenbar missuppfattning. 07.50 Ett spinningpass senare befinner jag mig ännu en gång bredvid de svartgula snörena. Överväger att efterfråga en instruktion från han i receptionen, men han verkar så viktig och välbetald. Min feghet verkar mynna ut i evig okunskap.

 


RSS 2.0